Подобри
бизнеса си.
Днес.

Помагаме на клиентите си да се развиват чрез обучения,
графичен дизайн и консултантски услуги.

УслугиКонтакти
Нека се запознаем!

Ние сме отдаден екип от професионалисти, обединени от мисията да предоставяме висококачествени услуги в областта на мениджмънт консултинг, разнообразни обучения на служители, както и безкомпромисен графичен дизайн и дигитални продукти. Съобразяваме всички наши услуги с Вашите специфични нужди, осигурявайки оптималните резултати за бизнеса Ви.

С какво се занимаваме

Предлагаме богата селекция от курсове, подходящи за корпоративни обучения, както на живо, така и онлайн. Изследвайте теми като MS Office, Applied Statistics, Google AdWords, Business English, Cognitive Mapping, и много други.

Нека ви помогнем да изведете бранда си на ново ниво – дизайн на реклами и съдържание за социалните медии, лого дизайн, дигитална илюстрация, уеб дизайн и разнообразни графики за Вашия фирмен сайт, дизайн на иконки, идентичност на марката, и други.

Открийте различни консултантски услуги за оптимизиране на Вашия бизнес, сред които анализ и картографиране на процеси, моделиране на електронни таблици, анализ на данни и дигитален маркетинг.

Курсове и обучения

Отлични оценки

Oбученията ни получават средни оценки от обучените в диапазона
9 от 10.

Стъпка по стъпка

Всеки участник получава подробни ръководства, за да може винаги да упражнява съдържанието на курса.

Гъвкави групи

Обученията се провеждат както в малки, така и в по-големи групи - на живо и онлайн.

Лично внимание

Всеки участник в курса може да задава въпроси свободно и да му бъде обърнато лично внимание.

Обратната връзка винаги се взима предвид при коригиране на съдържанието на курса.

Сертификат за курса

Сертификат за завършен курс може да бъде издаден на всеки участник при поискване.

Виж курсовете
Графичен дизайн
ATOS Logo Design
Open Project
Iskam Imot COVID-19 Risk Page
Open Project
PowerPoint Slides Showcase
Open Project
Iskam Imot Landing Page
Open Project
Iskam Imot Icon Set
Open Project
Narayan Tea Brand Identity
Open Project
Консултантски услуги
Анализ на данни
Автоматизирайте задачи с помощта на макроси в Excel, използвайте решения за анализ на данни, планиране на производството, отчет, симулация и др.
Анализ на процеси
Разберете, картографирайте и оптимизирайте процесите си с инструменти за подобряване на качеството.
Дигитален маркетинг
Предлагаме анализи в Google Analytics, управление на Google Ads и Facebook Ads, както и управление и поддръжка на профили в социалните медии.
Какво казват клиентите ни

"Курсовете, организирани от Захари и той, като треньор, бяха приети много добре. Участниците в курса намериха курсовете за много практически ориентирани и полезни."

Борислав Домушчиев
Мениджър, DWise Factory

"Обученията по Excel, проведени в UNIQA, доведоха до забележителни подобрения в уменията на служителите, в желанието им да научат повече и увереността им да използват софтуера."

Николай Генчев
CEO, UNIQA Bulgaria

"GoForth помогнаха значително във визуалното развитие на фирмената ни идентичност. Работихме по разнообразни проекти, свързани с графичен дизайн, като лого дизайн, дизайн на презентации, уеб дизайн и дигитални илюстрации - всички с отлични резултати."

Д-р. Любен Сяров
Основател, Искам Имот

"Тея е много креативен и методичен дизайнер. Работили сме върху дизайн на опаковки, съдържание за социални медии и други успешни проекти, свързани с бранд имидж. Желанието и страстта, с която работи, определено се отразяват на крайния резултат. Прекрасен екип."

Гергана Александрова
Агент по продажбите, Montagne Jeunesse

"GoForth бяха изключително търпеливи, приятелски настроени, подкрепящи и креативни по отношение на лого дизайна за музикалната ни група. От обсъждането на идеята, през промените, които желаехме, до крайния резултат, имахме чувството, че работим с приятели. Горещо препоръчвам техните услуги!"

Александър Данев
Two Hours Away
Нека работим заедно!
Свържете се с нас и ще създадем оптималното решение:
Свържи се с нас