Захари

Управител | Инструктор и консултант

Захари има бакалавърска степен по бизнес администрация (University of Vienna, Австрия) и магистърска степен по оперативни изследвания и наука за управление (Lancaster University, Великобритания). Професионалните му интереси са концентрирани около преподаване на статистика, електронни таблици,  и други специализирани твърди и меки умения като оптимизация, симулация, бизнес английски и други, както и прилагането им в различни бизнес настройки.

Tой провежда различни курсове и обучения за корпоративни клиенти и участва в консултантски проекти, включително (но не само): картографиране и оптимизиране на процеси в утвърдени организации в бързооборотни стоки и застрахователната индустрия, разработване на VBA приложения за поддръжка и автоматизация на процеси, провеждане на статистически анализи на производствените KPI, изследване на тесни места в производството, изчисляване на производството разходи, дигитален маркетинг и др.

Тея

Управител | Графичен и уеб дизайнер

Тея притежава бакалавърска степен по графичен дизайн и демонстриран опит в работата с различни клиенти и творчески проекти в областта на дизайна и визуалната комуникация. Тя има отлични познания в програми като Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe XD, Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, Procreate, както и в професионален уеб дизайн софтуер като Figma, Webflow и Zeplin..

Нейното портфолио се състои от разнообразни проекти по графичен и уеб дизайн, включително дизайн на реклами и съдържание за социални канали, дигитални и ръчно рисувани илюстрации, изометрично изкуство, дизайн на уеб и лендинг страници, уеб графики и иконки, дизайн на лого и фирмена идентичност, брандиране, както и редактиране на видео материал.

Нашите ценности

Ние ценим високото качество, производителността, добрата комуникация, неподправеността, иновациите и не на последно място – забавлението.